http://vrmf.samsitt.net/#0 http://midi.samsitt.net/#5
Velkommen inn til mine Internett sider. Jeg har etter hvert laget mange sider med informasjon om min familie, meg selv og mitt forhold til musikk, data, diabetes, arbeid og annet. All grafikk, med unntak av noe clip-art og bildene fra Vise & lyrikk festivalen i Haugesund, er hentet fra mitt eget fotoarkiv.
Jeg har lenge strevd med å finne en dynamisk presentasjonsform som kan bidra til at sidene skifter utseende etter som tida går. Jeg tror jeg er i nærheten av dette nå. Utfordringen blir å få sidene lesbare og like funksjonelle for flest mulig forskjellige operativsystemer og nettlesere.
Jeg er ansatt i Haugesund kommune som enhets- og kulturhusleder i søndre del av byen nærmere bestemt ved Hemmingstad Kultursenter. Her har jeg vært siden 1980.  3. september flyttet vi inn i nybygget som gjør at avdelingen endelig har et fullverdig og moderne kulturhus å drive virksomheten i. Totalt areal innendørs er 1640 m2. Husene står på en 9 mål stor tomt som ellers består av en gammel eventyrhage.

Musikklubben «Myllarguten» og Norwegian International Roots Weekend fikk mye av min tid på -90 tallet. Roots Festivalen i Haugesund var en av de viktigste festivalene her i landet som konsentrert seg om musikk innenfor begrepet roots. Den første festivalen ble til i 1992, og siden den gang har den vert arrangert 5 ganger.

Nå er det imidlertid slutt. Festivalen la inn årene for godt i 1998. Men vi har selvfølgelig fått en arvtaker. « Vikedal Roots Music Festival» gikk av stabelen for aller første gang 9.7 - 10.7. i 1999, og her blir det festival også denne sommeren. Ta en titt innom festivalens sider for mer info.

De senere årene har stadig mer tid gått til arbeid som lydteknikker, og sist vinter gikk jeg i gang med opptakene til det som nå endelig er blitt til en feiende flott CD plate.

Plata "Vaniljesaus" med folkemusikk bandet Geitungen er altså endelig klar for salg. Opptakene er gjort i mitt 16 spors digital-studio (oppgraderes nå til 24 ch 24/96) i løpet av vinteren/våren 2000/2001.

Den lille- koselige byen Tønder i Danmark har blitt fast adresse for meg og 20- 30 tusen andre som elsker roots- og folkemusikk. Klikk på bildene under for å se noen av mine opplevelser fra Tønder festivalen i Danmark kort fortalt med bilder! (NB! Mange bilder)

I ledige stunder kan det også hende at jeg kjører lyd for folkemusikkgruppaVesterled

Helt i slutten av 60 årene og i begynnelsen av 70 tallet så vi de første festivalene som satte ungdomskulturen på programmet. Den kanskje viktigste av disse var Vise & lyrikk festivalen i Haugesund.

Fra de 2 siste festivalene i Haugesund er det utgitt 2 doble album. Fra informerte kilder vet jeg at disse kan bli utgitt på CD hvis interessen er stor nok. Ta kontakt via e-post hvis du har interesse av dette.

Jeg har selv diabetes type 1, og har valgt å gjøre litt hobby av det også. Derfor noen få ord om saken her.

På Internett kan man finne mye stoff om diabetes og Norges Diabetesforbund er blant dem som er ute på Internett med egne sider. Her finner du svært mye og god informasjon og linker til mange av de diabetes relaterte sidene som finnes i Norge. En titt innom her kan anbefales.

Skulle du sitte inne med nyttige adresser om diabetes så sender du meg kanskje en e-post.

 

Jeg er en av dem som har drevet med data som hobby siden tidenes morgen (PET, CBM4000, CBM8000, C64, C128, A2000, A3000 25/100, A3000 060/50 76mb ram 3.2GB hd), og det er programmering som stort sett har vært drivkraften. De siste åra har jeg utelukkende arbeidet med utvikling av større systemer, og nå er det C som er verktøyet.  Etter at datamaskinene fikk grafisk grensesnitt, har mer og mer tid gått med til å bruke datamaskinen. DTP er et område jeg har utnyttet i forbindelse med både hobby (musikk) og arbeid (kultur).