Fellesreise fra Agder og Rogaland til:

Vil du være med til Tønder i Danmark på en alle tiders roots-festival i slutten av august? Ja da fyller du ut skjemaet nedenfor og trykker på send.

Fram til august -97 har det vært tradisjon å arrangere en fellesreise for roots entusiaster fra Kristiansand til Tønder Festivalen i Danmark. Reisen består i felles bussreise fra Kristiansand, der båt og buss tur - retur er til selvkost - rabatter, altså en svært gunstig pris og en særdeles hyggelig reisemåte. I 1998 ble det et opphold i fellesopplegget fra Kristiansand, men det var selvfølgelig mange som tok seg ned på egenhånd.

Nå er vi en gruppe (faktisk 2 grupper) fra Haugesund og en gruppe fra Kristiansand (sørlandet) pluss en del enkeltpersoner fra her og der som drar til Tønder hvert år. Det er svært mye mer behagelig å reise til Tønder i en felles buss, dette er udiskutabelt. Vi har derfor vært i kontakt med Haugalabd Busstrafikk som har sakt seg villige til å vurdere å sette opp en buss og bidra med markedsføring av opplegget. Da kan vi bli mange nok til at dette svarer seg økonomisk. Send oss navn og adresse hvis dette kan være av interesse for deg!

NB! Du binder deg ikke til å være med før du sitter på bussen!
NB2! Klikk her, så kommer du direkte til Tønder fetivalens sider.Navn
Addresse
Addresse
Postnr/sted
Land
Telefoner:
privat
arbeid
E-Post